GÜNDEM
Fenercioğlu Şirketler Grubu, İŞAD üyesi oldu…
Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği (İŞAD) olarak, Fenercioğlu Şirketler Grubunun derneğimiz üyeliğine kabul edilmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duymaktayız. Uzun yıllardır inşaat ve gayrimenkul sektöründe Türkiye’de ve Avrupada başarılı projelere imza atan Fenercioğlu Şirketler Grubu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de yatırımlarına başlayarak iş dünyasına yeni bir soluk getirmektedir.
Fenercioğlu Şirketler Grubunun KKTC’deki yatırımları, bölgenin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına katkıda bulunacak, aynı zamanda yüksek kalite standartlarıyla sektöre öncülük edecektir. Bu kapsamda başlatılan projeler, konut ve ticari alanlardan turizm tesislerine kadar geniş bir yelpazede gerçekleştirilecek olup, ülkemizin gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır.
İŞAD olarak, Fenercioğlu Şirketler Grubu üyeliği ile derneğimizin bünyesine katılan bu güçlü markanın, Kuzey Kıbrıs iş dünyasında önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz. Fenercioğlu Şirketler Grubunun deneyim ve vizyonu, derneğimizin hedeflerine ulaşmasında ve üyelerimize yeni iş birlikleri sunulmasında kilit bir rol üstlenecektir.
Fenercioğlu Şirketler Grubunun İŞAD üyeliği, KKTC’deki iş dünyası ile arasında daha güçlü bağların kurulmasına ve gelecekte ortak projelerin geliştirilmesine zemin hazırlayacaktır. Bu iş birliğinin, KKTC’nin ekonomik potansiyelinin daha da ileriye taşınmasına katkıda bulunacağına olan inancımız tamdır.
Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği olarak, Fenercioğlu Şirketler Grubunu aramızda görmekten duyduğumuz memnuniyeti bir kez daha vurgulamak isteriz. Hep birlikte, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ nin ekonomik ve sosyal kalkınması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

GÜNDEM
Sağlıkta Türkiye–KKTC arasında güçlü iş birliği devam ediyor: Her türlüğü desteği vermeye hazırız
Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Ankara’da Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile görüştü. Görüşmede, iki ülke arasında sağlık alanındaki mevcut çalışmalar, anlaşmaların güncellenmesi ve yeni iş birlikleri ele alınırken, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için desteğin süreceği vurgulandı.
GÜNDEM
Antalya Diplomasi Forumu bugün başlıyor
Türkiye’de düzenlenecek 5. Antalya Diplomasi Forumu’nda dünya liderleri ve hükümet temsilcileri bugün bir araya getirecek. “Yarını Tasarlarken Belirsizliklerle Baş Etmek” temasıyla yapılacak forumda 150’den fazla ülkeden yaklaşık 5 bin katılımcı yer alacak.
GÜNDEM
Yer yer sağanak ve gök gürültülü yağmur bekleniyor
Bugün çok bulutlu hava etkili olacak; yer yer yağmur, zamanla sağanak veya gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
-
GÜNDEM21 saat agoErhürman, Erdoğan ile görüştü: Güncel ve bölgesel gelişmeler ele alındı
-
GÜNDEM6 saat agoYer yer sağanak ve gök gürültülü yağmur bekleniyor
-
GÜNDEM6 saat agoAntalya Diplomasi Forumu bugün başlıyor
-
GÜNDEM21 saat agoVakıflar Bankası’nın öz kaynakları 869 milyon TL’ye yükseldi
-
GÜNDEM20 saat agoAbiye defilesinde barış mesajları
-
TEKNOLOJİ6 saat agoİngiltere’deki bir araştırmaya göre X, 13 yaşındaki çocuklara cinsel içerikli paylaşımlar öneriyor
-
GÜNDEM6 saat agoHakan Fidan, Antalya’da Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile görüştü
-
GÜNDEM6 saat agoFazilet Özdenefe: İş Birliği, dayanışma ve temsiliyet güçlendirilmeli
