GÜNDEM
20 TEMMUZ HAZIRLIKLARI GÖZ DOLDURDU

Mutlu Barış Harekâtı’nın 50’nci yıl dönümü kutlama etkinliklerine devam edilirken, konuklar gördükleri ilgiden ve manzaradan memnun kaldıklarını ifade ettiler.
Türkiye genelinden gelen Barış Harekâtı Gazisi heyeti, törenler için davet edildikleri adada şehitlikleri ziyaret etti.
Barış Harekâtı’nın 50’nci yıldönümü kapsamında Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen gazilerimiz, savaş sırasında hayatını kaybeden arkadaşlarını ziyaret etti. Kafiledekiler arasında adaya ilk defa gelenler de vardı ve şehitlikleri görünce duygularını gizleyemediler.
Şehitliklerin temiz ve bakımlı hali duygulandırdı
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Boğaz Şehitliği ve KTBK Komutanlığı’na bağlı şehitlikleri gezen gaziler, tüm ülkedeki şehitliklerin temiz ve bakımlı olmasından etkilendiler. Duygularını ifade eden gaziler, arkadaşlarının memleket toprağında huzur içinde uyumasının mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.
Devlet kurumları, belediyeler, STK’lar, TSK, KTBK ve GKK hazırlıklara katkıda bulundu
Mutlu Barış Harekâtı’nın 50’nci yıl dönümü kutlamalarının adına yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için birçok kurumun yoğun bir şekilde hazırlık yaptığı gözlerden kaçmadı. KKTC devlet kurumlarının yanı sıra belediyeler, sivil toplum örgütleri, üniversiteler ve Türk Silahlı Kuvvetleri, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı personeli de hazırlıklar için seferber oldu.
TSK büyük bir gövde gösterisi yapacak
Türk Silahlı Kuvvetleri 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 50’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında cumartesi günü, 50 gemi, 12 deniz hava aracı ve Türk Yıldızları’nın katılımıyla resmigeçit töreni ve hava gösterisi yapacak.
GKK’dan yapılan açıklamada, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 50’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumartesi günü saat 18.00-19.00 arasında Girne Dome Otel önünde denizde resmigeçit töreni ve hava gösterilerinin gerçekleştirileceği belirtildi.
Açıklamada, “Denizde gerçekleştirilecek resmigeçit töreni, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı 50 gemi ve 12 deniz hava aracından oluşacak, hava gösterisi ise Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın Türk Yıldızları gösteri timi tarafından icra edilecek” denildi.
GÜNDEM
BTHK ve TBD iş birliğinde siber güvenlik eğitimi

BTHK ve TBD iş birliğinde düzenlenecek eğitim, kamu ve özel sektörde görev yapan bilişim uzmanlarına siber güvenlik alanında güncel tehditler ve önlemler konusunda bilgi sunacak.
GÜNDEM
Eğlencenin nabzı Salut’ta atıyor

Gece hayatının vazgeçilmezi Salut, doludizgin eğlencelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor
Kıbrıs gece hayatının en gözde mekânlarından biri olan Salut, unutulmaz gecelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Müzik ve eğlence merkezine dönüşen mekânda, DJ’ler enerjik şarkılarla konuklara adeta müzik ziyafeti sunuyor.
Renkli kıyafetleri ve göz alıcı koreografileriyle izleyenleri büyüleyen oryantaller ve mekanda gerçekleştirilen ateş şovlar büyük beğeni topluyor.
Adanın dört bir yanından eğlence severlerin akın ettiği Salut’ta eğlence geç vakitlere kadar doyasıya yaşanıyor.
GÜNDEM
Turunçgil Sektörü İşbirliği Anlaşması imzalandı

Narenciye sektöründe faaliyet gösteren KKTC ve Türkiye’den dört örgüt, Turunçgil Sektörü İşbirliği Anlaşması imzalandı.
-
GÜNDEM1 yıl ago
Sigaraya zam üstüne zam!
-
GÜNDEM1 yıl ago
Bakan Arıklı şehit olan TSK askeri için taziye mesajı yayımladı
-
GÜNDEM1 yıl ago
Asgari ücret için yüzde 50 artış talebi
-
GÜNDEM1 yıl ago
Bir haftada 56 kaza
-
GÜNDEM1 yıl ago
Başbakanlık önünde “mücadele ateşi”
-
GÜNDEM12 ay ago
Emrullah Turanlı: “Ercan’a Herkesin Sahip Çıkması Gerekiyor”
-
SAĞLIK1 yıl ago
Giderek artıyor: Uzmanlar “miyop salgını”na karşı uyarıyor
-
SAĞLIK1 yıl ago
Elektronik sigara kullanan gençlerin idrarında uranyum ve kurşun bulundu