Connect with us

GÜNDEM

Asiltürk yaşanan skandala isyan etti

Published

on

KKTC Tüm Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Suphi Asiltürk, yaşananları akıl sır erdiremediğini belirterek sorumluların bir an önce hak ettikleri cezayı almasını istedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Asiltürk şunları kaydetti;

Yav arkadaş gerçekten aklım almıyor ve gerçekten merak ediyorum.

İki gündür basın medya vs. Bu çocuklara alkollü mama verildi ve çocuk öldü deniyor.  Adli raporun da alkolden olduğunu söyledi doğrudur.

Ama mama ile sadece hemşirelerin ihmali ile alakalı olduğuna ben inanıyorum.

Ya be vicdansızlar siz bu toplumun aklıyla dalga mı geçiyorsunuz.

Size buradan soruyorum ;

hemşire Alkolü mamanın ketılın içine koyup ısıtsa o vakit o oda da duramaz kimse.

Farz edin ısıtma dan soğuk verdi o zaman o mamayı sıvılaştıramaz ve o mama pıhtılaşma yapar.

Pıhtılaşmış bir mamayı o biberonun emziğinin o iğne ucu kadar deliğinden nasıl geçirdi de çocuğa içirebildi.

Bu çocuğun mama daha ağzına dokunduğu an ağzında  öyle bir ağırı hisseder ki mamayı veren kişi bunu yine anlardı.

Tüm Gerçeklerin bütün şeffaflığı ile ortaya çıkana kadar şahsen ben Suphi Asiltürk olarak bu işin takipçisi olacağım…

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Rum Yönetiminden Fidan’a yanıt!

Published

on

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “Yunanistan ve Güney Kıbrıs’ın İsrail’le iş birliğinin bölgede daha fazla güvensizlik ve sorun yarattığı” şeklindeki açıklamalarına Rum Dışişleri Bakanlığı’ndan yanıt geldi.

Haravgi gazetesinin haberine göre, Rum Dışişleri Bakanlığı’ndan dün yapılan açıklamada, “Kıbrıs Cumhuriyeti’nin revizyonist talepleri veya bölgesel liderlik öngörüsü olmadığı” iddia edilerek, Fidan’ın “saptırıcı açıklamalarının kabul edilmediği” ifade edildi.

Açıklamada özetle, Güney Kıbrıs’ın AB üyesi bir ülke olarak uluslararası toplumun ve bölgenin faydalı bir üyesi olduğu iddia edilirken, “Türkiye’nin AB toprağını yasadışı şekilde, on binlerce asker bulundurarak işgali altında bulundurduğu” savunuldu.

Gazete, Yunanistan’dan da benzer şekilde bir açıklama geldiğini ve açıklamada; “Gerçeğin saptırılma girişimlerinin fayda sağlamayacağı” görüşünün dile getirildiğini aktardı.

Continue Reading

GÜNDEM

Latif Akça YDP’ye katıldı

Published

on

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, Latif Akça’nın partiye katıldığını açıkladı.

Arıklı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Sevgili Latif Akça, aramıza hoş geldin. Sensiz bir eksiktik. Seninle şimdi daha güçlüyüz…” ifadelerini kullandı.

Latif Akça daha önce 5’inci Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Sivil Toplum Kuruluşları ve İlişkiler Sorumlu Danışmanlığı görevini yürüttü. Akça, ayrıca 2013 yılında Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği’nde kurucu başkan olarak görev almakta.

Continue Reading

GÜNDEM

Taçoy “Hayat Pahalılığı yasa tasarıları pazartesi komiteye geri alınacak”

Published

on

UBP Milletvekili Hasan Taçoy, Hayat Pahalılığı yasa tasarılarının pazartesi günü komiteye geri alınacağını kaydetti.

UBP Milletvekili Hasan Taçoy, Kanal T’de Nazar Erişkin’e konuk oldu. Hasan Taçoy, UBP içerisindeki iletişim sorununa dikkat çekerek, “Bizimle dahi iletişim bozukluğu var. Biz dağıtılan evraktan haberimiz yok. Meclis grubunda böyle bir iletişimsizlik daha önce yaşamadı. İletişim olsa sendikalarla ya da siyasi partilerle farklı olacaktı. Bizimle ileşitim olsa yine farklı olacak. Bir ihmal ve iletişimsizlik sorunu var. Ben hiçbir evrakı okumadan onay vermem. Görüşülecek olan gündemi çalışarak giderim. Bu bir alışkanlıktır” dedi.

Hasan Taçoy, hayat pahalılığı yasa tasarılarının pazartesi günü komiteye geri alınacağını kaydetti.

Continue Reading

Facebook